-

Nu var det grymt längesedan jag skrev i denna blogg! Har haft en del att göra och inte direkt orkat, eller inte haft ngt att skriva om. Jag har inte särskilt mkt att skriva om nu heller men jag skriver ändå bara för att jag har tråkigt och det var längesen jag uppdaterade ^^

Det nya och typ enda som har hänt är vi har ju fått veta preliminär intagningarna till gymnasiet. För mig har det inte hänt ngt på Katrinelund, hoppas det ändrar sig. Vill hellre gå där än på Lerum ju (a) Men om jag nu skulle hamna på Lerum så skulle det inte vara så farligt, kom in på Internationell med Anna och Frida! :)

Match imon, men jag vet inte riktigt om jag kan spela. Hade precis blivit frisk efter en sträckning i framsidan av vaden. Och drog typ upp den igen efter våran match mot Lindome igår... Inte skoj! Men jag ska med och se om jag åtminstone kan försöka springa. Vi möter för gudsskull Lärje-Angered. De hatar nog mig väldigt mkt efter matchen vi spelade förra året. Vi var mer ute efter spelarna än bollen tror jag. Så imon ska dom få vad dom tål!

Men nu ska jag se på Scrubs säsong 2 som jag fått av bästaste Robin! ;D
Peaceout! <3

 
Btw knarkar jag denna låten! Så JÄVLA bra!

RSS 2.0