tumme

Sen är det även det här med min tumme. Jag har haft ont i den typ 6½ år nu. Jag har gjort alla möjliga röntgen som går att göra! Ändå hittar de inget fel. Hade ju uppsatsskrivning idag. Jävlar vilken plåga, trodde tummen skulle gå av eller ngt. Skitont gjorde det! Men om två veckor ska jag iaf till handkirurgen och kolla vad det är för fel. Hoppas de hittar ngt. Annars ber jag dem öppna upp och kolla om de hittar ngt!


jävligt trött nu!

Nu är jag så jävla sur på läkaren som ska kolla vad det är för fel på min andning! Jag fick ett brev hem om att hon har fått mina prover och kollat på min PEF-mätning. Och vad fasen får jag för svar?
Jo hon skriver att hon inte ser några tecken på astma, frågar om det är värre när det är pollen säsong och jag ska använda bricanyl när jag får svårt att andas. Men vad är det för mening med att jag ska använda den när den inte hjälper ett skit?! Och jag kom till läkaren i november när det är någon pollen kvar, och då hade det blivit mkt värre!
När jag var hos läkaren i november. Då sa läkaren till och med att hon inte trodde det var astma men skulle ändå göra undersökning för att vara säker. Det känns som om hon inte har förstått ett skit!

Nu har hon inte gett mig ett tips eller tid vad jag ska göra när jag inte kan andas! Och jag klarar verkligen inte av att ha det så här. För när jag får ett anfall så mår jag ju skit efter det, svimfärdig, skakar och får ibland feber. Ska jag ha det så när jag har minst 5 träningar i veckan?  Det tar ju även på psyket, jag vågar ju ibland inte träna bara för att jag inte vill något anfall. Nu har läkaren tydligen inte tid att ringa heller, så hon ska ringa någon gång nästa vecka. Usch!!

lördagsnatt.

Jag är väldigt lat så jag orkar typ inte uppdatera här. Men göra så gott som jag orkar (:

Igår var jag inne i stan med Mona och skulle shoppa lite, sen även så där spontant gick vi på bio. Alvin och gänget 2 ;) Ska man se den så ska man inte se den på svenska!!

Idag var jag inne i stan igen ;D Det var ju faktiskt kurragömma i IKEA. Sketmkt folk. Rätt skoj. Det roliga ar att när jag blev hittad så blev inte Mona det?! Vi gömde oss i en garderob, mona satt i ena skåpet och jag i andra. Men de hittade mig och kollade inte ens i andra skåpet. Så jag fick änta på henne en stund tills hon blev hittad ^^
Mona hade några kompisar där som vi träffade och så hade de egna kompisar (xD). Vi stack och å på max med dem efter IKEA.

Var på bio idag också. Med Even istället :D Jobbigt att han bor uppe i Karlstad så man inte hinner se honom så ofta :o Men man får ta tillfällena som kommer :) Vi såg iaf Sherlock Holmes. Den var la bra. Men jag trodde faktiskt att den skulle vara bättre :o Hade för höga förhoppningar.

Men nu ska jag kolla klart på Fame som jag sitter i soffan och kollar på. Hugo ligger även brevid mig och har däckat. Tror han drömmer lite för sparkar med tassarna i luften. Gulligt! :D

torsdag

Idag var det ingen superbra start. Vaknade en timme sent så jag missade bussen, samtidigt som min kära telefon (<3) påminde mig om att det var engelskatest idag. Jag hade inte övat ett skit! Men det var inte svårt så det gick bra ändå. Då blev dagen bra :)
Men jag kom hem och hållt på med alla engelska uppgifterna som jag vart för lat att göra innan. Så nu är jag slutkörd och trött... Men får skyla mig själv. Ska kolla lite på Scrubs sen ska jag sova :)

BTW. How I Met Your Mother är AWSOME!

chris cornell - scream <3

Favoritlåt no. 1 just nu! <3<3


fel

Har fått höra att vissa inte ser min header? Super konstigt, men har nog kommit på felet. Jag ser headern i min webläsare som jag använder, firefox. Men skulle kolla i explorer, och då såg jag den inte. Så det är ngt med webläsaren eller ngt. Sitter och försöker komma på felet. Inget lycka hittils. But I'm working on it ;)

Men det är tråkigt att ni som använder explorer inte ser min supersnygga header! ;)

lycka!

Jag är lite småglad nu, även om jag mår piss. The Vampire diaries ska börja visas på 6:an den 11 Februari :D Iofs så är det den dagen det är stor INT-fest. Så om jag går på den, vilket jag inte har bestämt än, så missar jag första avsnittet :o Men skitsamma det slår inte död på det, grym serie! <3


lynyrd skynyrd - simple man <3


söndag

Goddag! Jag tror jag har blivit besatt av Supernatural eller ngt :) Ne men det är faktiskt superbra :D Jag gillar lite övernaturliga saker som vampyrer, demoner och allt det andra som tillhör den kategorin :D Men det är ju inte bara superseriöst hela tiden, det kommer massa roliga komentarer heela tiden :D



Men nog pratat om Supernatural. Mamma klippte mig imorse faktiskt. Hon har hållt på att klaga i flera veckor om att det var slitet mm. Så jag lät henne klippa mig, haha ;)



Ja, bilden är ju inte den  bästa, men min cam är inte så bra som min gamla var. Tyvärr har jag ine kvar skivan så jag kan installera den. Ignorera mit fejs på bilden (:

Bruce Springsteen - Magic <3

Går inte att göra ngt annat än att älska! <3


paintmaster

För att visa hur tråkigt jag hade det så har jag den senaste halvtimman suttit i paint och gjort en liten skiss till mitt rum ;D Men visserligen var det även för att jag hade tänkt mig att möblera om i rummet. Känns lite enklare och tänka ut hur jag ska ställa allt nu :)

Jag är grym i paint :D
NOT!

hundar

Jag har glömt att visa en superhäftig hund jag såg när jag var på hundutställningen, "My Dog", förra veckan!



Bergamasco, en italiensk vallhund. Är den inte söt? Pälsen är full med massa, typ, dreadlocks! Ashäftig! De var supergulliga! Men när de är valpar så har de "normal" päls. Sen tovar det sig och blir dreadlocks :)



Men min favoritras är nog ändå West Highland White Terrier (Westie) En sån där hund som alltid låg på sängen i Hästensreklamerna :D 




Men jag tkr ändå att Hugo är den sötaste hunden av dem alla ;D

haha!

Hittade precis den här hemsidan. Fasen vad kul den är! Folk har skrivit upp massa sms som de har skickat fel, och även fått fel. Sms som skulle gått emellan föräldrarna, men man får smset själv och önskade man inte läst det. Eller man själv skickade ngt som skulle gått till sin pojkvän/flickvän men gått av misstag till mamma eller pappa som man verkligen bara vill gå under jorden efter.
Jag tror nog jag har slagit ihjäl någon timma eller två genom att läsa igenom massa :D Fase vad skoj. :)

<3

Nalle Puh är så sööt! :D Och supermysig låt (a)


thursday

Sjuk, hemma från skolan idag då. Feber och typ frossa. Men ska försöka få gjort all läxa. Kan knappt skriva något utan det ser ut som om en 5-åring som har skrivit, så mkt skakar jag. Inget roligt alls.
Måste läsa lite geografi, för imon så ska jag till skolan och göra det förbaskade provet. Måste dessutom hitta min historiabok som verkar ha gått upp i rök?! :o

Har inget roligt att skriva alls kom jag på :)

Jo, grattis Johan som har körkort nu! :D Du får komma ner från Karlstad och hälsa på oftare nu (:


saknad

Kollade lite på gamla bilder, och det känns fortfarande tomt när jag hittar bilder på Sune. Trots att det var typ 1 ½ år sedan han dog så saknar jag honom otroligt mkt. Han blev nästar 17 år så han hade ju funnits i mitt liv så länge jag levat. Och han var världens snällaste katt! Sjukt skoj att Ida drog runt honom i svansen när hon var liten och rullade över honom för att han var så mjuk, och låg han inte på det rätta stället drog hon honom i svansen till det stället ;D Men det var hans tid. Och eftersom våran familj är väldigt djurvänliga så passade vi på att köpa Hugo :) Hade ändå pratat om att vi ville ha en hund men inte så länge som Sune levde. Han hade la inte tyckt det var så roligt ;) Men som sagt inte något ont som inte har ngt gott med sig.


.

Sjuk igen?! :o Feber och ont i halsen. Ikke så bra "/ Ska försöka pallra mig till skolan imon ändå. Nu ska jag fortsätta skriva på engelskan, i väntan på att Paradise hotel slutar sin paus (: Sen är det godnatt! :D

tuesday

Äntligen hemma! Eller har vart hemma i typ 30 minuter men ändå. Tycker det är jäkligt dåligt att Slätthultsbussen inte går längre än till 4. Så jag måste ta floda bussen och gå i typ 10 minuter. Inte superjobbigt, men seeegt när man har haft träning. Och ack så dåligt det gick för mig idag, känns som om jag sabbar allt för jag inte kan andas och därmed inte springa. Och som vanligt mår jag skit efter det... Skakar trots det inte är kallt och känns som om jag ska ramla ihop närsomhelst...
Skit samma ska inte klaga! Jag lever ;P

Men sitter nu på mitt rum och tröstar mig med en varmchoklad, med mintsmak :) Mums! Måste snart ta tag i allt plugg. Men det är inte särskilt pepp när jag är lite depp. Haha ;P
Har engelskaredovisning och italienska test på torsdagen. Italienskan är rätt lätt så den tar jag sist, men har knappt kommit halvvägs på engelskan så den prioriteras först. Sen är det geografiprov på fredag. Brukar inte riktigt hänga med på Kjells lektioner så kommer inte ihåg ett skit av detta området. Men får la läsa igenom och skriva ner det viktigaste.

Men det bästa på hela dagen är att vi har ingen estetisk verksamhet imorgon så vi börjar 10.40! Asgött, och kanske bättre, vi har möjligen inte någon estetisk verksamhet alls på onsdag morgnar :D

Dags för plugg. Ciao!



Inte den jag dricker nu, så mkt kan jag inte dricka på en vardag ;o

måndag

Idag åkte jag hem efter italienskan, för jag har ju varken engelska redovisning eller geografiprov. Ska snart göra de uppgifterna vi fick göra :)
Sitter och kollar på sportens årskrönika, de visar de bästa och sämsta händelserna från sporten år 2009. Visade förut fotbollslandslaget förlorade mot danmark och då var chansen minimal att gå vidare till vm i Sydafrika. Det känns lite, det är supertråkigt att det inte blir något Sverige i VM i sommar, varför ska man då kolla på VM liksom? Ne men kommer la kolla ändå, football in my heart <3 ;)
De visade även hur blåvitt förlorade SM-guldet mot AIK, usch! Tycker blåvitt var värda att vinna, men ändå så vinner AIK.

På tal om fotboll så är jag jävligt trött på min "astma" eller vad fan det nu ska vara. Fick ett "anfall" eller vad man ska säga på träningen igår. Det är bland det värsta jag vet. Krockade lite lätt och ramlade, sedan tappade jag luften. Jag hatar det, får verkligen ingen luft alls. Det har definivt blivit sämre nu, brukade bara får "anfall" på matcherna innnan för då tar jag ut mig mer. Jag får aldrig chansen att ta ut mig till 100%. Jag kan så mkt mer än vad jag kan visa nu, allt bara för min andning. Men kommer göra klart den här utredningen jag gör nu, ska blåsa i en sak morgon och kväll och på träningarna för att de ska vara säkra på att det inte är astma. Och idag så har jag mått skit som jag alltid gör dage efter jag fallit ihop. Har skakat utan att frysa vart svimfärdig och trött. Klarade inte att vara med på träningen imorse heller...
Jaja, nu har jag klagat alltför mycket.

Dags för plugg -.-'
Ciao!

natt

Nu har jag precis kommit hem från Mona. Det var inte skoj att gå hem i denna kylan, men iaf tur att mamma och pappa kom och mötte mig, annars hade jag inte vågat gå (a)

Idag var jag och bowlade med Ida och hennes kompis. Först var det menat att Mona skulle vara med men det var massa strul och jag vet inte, men det fanns inga tider som passade Mona, så jag fick bowla ensam med Ida. Det var la skoj ändå. Men det funkar verkligen inte med min tumme. Fasen vad ont jag har nu asso! I februari var det ett år sedan jag röntgade tummen, det var meningen att läkaren skulle ringa några veckor efter det. Men har de ringt? Nope! Jäkligt förbannad på läkaren nu, jag har gjort alla jävla röntgen som går att göra typ, men de hittar inga fel. Det måste u iaf vara något eftersom jag knappt kan skriva utan att jag ska dö av smärta? Var ju orsaken till att jag slutade spela tennis, det gjorde för ont. Saknar den lite nu...

Men iaf, efter bowlingen så gick jag hem till Mona så kollade vi lite på film och spelade xbox. Jag äger Mona på alla spel, basket som fotboll ;)
Vi såg på "American pie, the book of love" och "Gamer". Om de tidigare AP filmerna är töntiga så slår nog den här senaste rekord! Men lite småbra är den ändå ^^ Och "gamer" var faktiskt riktigt bra :D

Men måste sova snart ska upp tidigt. Runt åtta.(!) Mamma ville nämligen gå på hundutställning, och de börjar pudlarna tidigast vid 9, så måste upp tidigt. Jag tycker nog det är tur att Hugo inte har någon stamtavla, för vill inte ställa ut honom :)

Måste sova, buona notte! <3

lördagsplaner?

Lite lagom trött nu, ska nog se ett avsnitt ac Scrubs och sen sova :)
Men jag insåg just att jag verkligen inte har något att göra imon! Jag vill verkligen inte sitta ensam hemma, men får la hitta på ngt :) Vill in till stan och shoppa lite, får se om jag får med mig ngn. I allra värsta fall får jag nog faktiskt stanna hemma och plugga eller åka in själv :)

Men Scrubstajm!

Natti! <3

like it?

Ny header nu, blev inte så bra som jag ville den skulle bli. Men definitivt bättre än den förra (: Får göra en ny när jag orkar, kom inte på några idéer, hjälp mig?

Men säg gärna vad ni tkr om denna :)
Ciao! <3


header

Någon som gjorde en påpekan om min blogg. Supersnällt av den anonyma, hur kan jag missat det?! Bilden blev inte särskilt rolig längre, iofs kanske den inte vart det alls. Men nu ska jag ägna mig tid åt en ny hade jag tänkt (:

Några tips?

gött!

Så jäkla härligt är det! Igårkväll gick jag och la mig vid 21,30 och kollade på ett avsnitt Scrubs. 21.45 ocrkade jag inte hålla ögonen öppna så jag gick och la mig. Somnade 22. Snack om att jag är rätt utsövd nu :D
Så nu ska jag gör mig i ordning och dra till skolan (:
Ciao!

Hero Of War - Rise Against

Bra låt :)


torsdag

Idag var det skola då, lite segt för jag lyckades inte vända tillbaka på dygnet. Typ hela lovet så har jag gått och lagt mig mellan 4-6 på morgonen och sen vaknat vid 1-2 på dagen. Men det var tur att vi bara hade en kort dag :) Så inatt tror jag att jag somnade vid 4 eller 5 och så upp vid 7. Underbart! :D Så är jäkligt trött, men har ändå pluggar lite på geografin (undra hur bra det sitter) jäkligt svårt tycker jag, fattar nada.
Jag kom hem gjorde en cappucino och kollade på "rasmus på luffen" med mamma :) Är inte Rasmus en söt liten pojke :D
Nu ska jag äta supergod paj som mamma lagat :D Sen ska jag mysa vid en film och sova (:
Ciao!

Stacy´s mom

Denna musikvideon ger minnen! Minns att Anna och jag tyckte denna var skitrolig! Inte att jag förstår det men (: 


morgon!

God morgon människor!
Nu sitter jag nere i Monas vardagsrum medans hon och henes mamma kollar på "flickan som lekte med elden". Supersocial är jag som sitter och bloggar med jag vill se "män som hatar kvinnor" först, känns typ roligare ^^

Mamma och pappa hade syskonträff igår. Alltså så var mina farbröder och fastrar där och deras respektive. De har haft det sen vi var små och då hade de bestämt att det skulle vara barnfritt, men det var ju mest för att det enda vi små bebisar var att skriva och bajsa :)

Så jag sov hos Mona även om jag fick sova hemma, men de började bli lite högljudda redan efter någontimma, så jag var inte så frestad att stanna hemma :)

Som på alla lov så lyckas jag alltid vända dyget, och jag har inte vänt det tillbaka detta lov än, och skolan börjar imon! Mona gick och la sig vid tre, det gjorde jag med men var inte så trött. Hon somnade lite efter tre men jag låg och vred mig till typ halv sex då jag somnade ^^

Men nu ska jg nog kolla på filmen så ciao!

scrubs <3

Är inte detta för roligt? :D



Let Me Sign - Robert Pattinson

Älska låten! :D <3


inte trött alls:)

Jag tror jag måste vända tillbaka på dygnet :D

biotajm!

Ska snart dra iväg till stan och kolla på bio. Ska se old dogs med mamma och pappa :D Ida ska gå på New moon igen med en av hennes kompisar som är här idag. Filmen verkar sjukt skoj!



Jag älskar mina kläder som jag köpt i dagarna (: Särskilt jeansen, 150 kr. Perfekt! :D Och ja, jag lånade din spegel utan att fråga om lov Ida!


smart?

Har precis sett "Are you smarter than a fifthgrader?" Kvinnan hade 300 000 dollar och en fråga kvar i kategorin "första klassen geografi" till 1 miljon. Frågan var "Vilken världsdel är både ett land och en världsdel?" Den är ju skitenkel! Hon räknade upp alla världsdelarna. Afrika, sydamerika, nordamerika, europa, asien och Australien. Hon har ju sagt svaret. Men hon visste inte. Vet hon inte att Australien är ett land eller? Jag tyckte detta var sjukt kul. Hon hoppade av och fick 300 000 dollar. Det är inte fyskam men när hon fick en superenkel fråga som en förstaklassare ska kunna och hon kan vinna 1 miljon dollar. Hon måste nog öva på geografin!

RSS 2.0