Reserven

Det var inte så länge sedan päronen slutade säga ”Joppe har ingen moppe”, och nu har de börjat kalla mig ”reserven”. Ni som itne vet blev jag faktiskt 1:a reserv till katrinelundsgymnasiet. Känns lite surt, men det är som det är. Får hoppas att det är någon som känner för att inte gå där bara. Och nu har jag också blivit reserv för resan till Auswitch, men jag är inte säker om jag egentligen vill åka (a) Så det är bra att Frida vill :D

 

Jag hoppas nu verkligen det är någon som inte vill gå på Katrinelund. För jag har absolut ingen lust att gå i Lerum som jag har som 3:e och 4:e val. Men eftersom jag inte hade vart på så många öppet hus så tog jag Lerum för det borde la nästan vara minst en som hoppar av.

 

Men idag, har jag vart med Fredrik, Johan, Mona och älsklingen och bowlade :) <3

Det gick förvånansvärt bra för mig idag! Om man tänker på att efter 4½ år smärta i min tumme så gick det faktiskt att genomlida en timme med bowling utan att det gjorde för ont. Men sen på träningen så ramlade jag ju såklart så att nu har jag ju ännu ondare i min tumme!

 

Jag kan inte fatta vad det är som är så fel i tummen, har ju röntgat den typ 1000 gånger! Utan att ha hittat anledningen. ”Vi kan inte hitta något fel alls” säger läkarna, men det måste det ju vara! Jag kan ju inte bara få ont i tummen då och då utan att det är ngt vajsing. Men nästa vecka ska jag IGEN åka och röntga den. Jippi... I värsta fall har de sagt att de ”ska öppna upp och kolla om de hittar felet” om de inte hittar felet på röntgenplåtarna och det hoppas jag verkligen inte att de ska behöva göra. Jag var ju tillochmed att sluta min ”tenniskarriär” för den förbannade tummen!

 

Nu har jag hittat den absolut bästa serien ever! Eller nummer 2, Scrubs ligger fortfarande överlägset på första plats! Men strax efter kommer How I Met Your Mother. Så förbaskat roligt asso :D Det började med att jag laddade ner första säsongen bara för skojs skull, ville se om det var något att spara. Jag fastnade fullständigt. På en vecka har jag kommit till 4:e säsongen, och eftersom mer inte har kommit på svenska så har jag laddat ner på engelska utan text, det funkar precis lika bra! Jag rekommenderar HIMYM varmt ;D Kolla på det! :)

 

Men nu ska jag dra och spela lite wii. Bye bye äppelpaj.


RSS 2.0