Långhelg!

Nu är det så att det är långhelg! Gött som fan asso! Sova halva dagen och bara slappa :) Först var det meningen jag skulle följt med päronen till Bokenäs, men som inte alla vet ligger det mitt ute i INGENSTANS, finns nada att göra. SÅ jag har tjatat och tjatat lite mer. Och det hjälpte fan! De har nu insett att jag verkligen kan klara mig själv. Men de är såklart megaoroliga att jag ska ha en megafest, och de behöver ju inte oroa sig. För det är ju inte min stajl direkt.

Igår (onsdag) var jag på Sahlgrenska och röntgade tummen, igen. Denna gången fick jag göra en magnetröntgen. En sån där man åker in i en tunnel och så. Lite småcoolt får jag säga ^^ För jag är inte en sån som har klaustrofobi så jag tkr inte det var äckligt, men det var ju såklart lite jobbigt att ligga still i 30 minuter och inte få röra sig ett skit! Men jag hade lite bandit rock i örona så det funkade la ;)

Sen smart som jag är har jag glömt min plånbok i Annas skåp i skolan! Så jag har varken pengar eller mitt kort, hoppas att skolan är öppen på fredag så jag kan hämta den. Annars får jag överleva på de cash jag får låna av päronen.

Men idag (torsdag) ska jag på bio med massa härligt folk! Anna, Niclas, Oscar, Frida, Martin Och Robin. Ska bli skit skoj! Vi ska se någon skräckis som jag inte riktigt kommer ihåg vad det hette, men den var verklighetsbaserad och jag är skiträdd för sånt. Och jag hoppas att jag kan få med ngn att sova hos mig för jag vågar nog inte sova ensam ^^

Jag ska försöka att uppdatera lite oftare! Får ju så mkt klagomål från folk att jag inte uppdaterar ;) Eller av de som läser, och jag tror inte att det är så många som läser. Men nu så ska jag sova, och ska försöka uppdatera nu någon under helgen!

Ciao! <3

(=

Joppe+blogg=ingen uppdatering. Det funkar inte så bra med att uppdatera för mig har jag märkt, men jag tror att jag ska försöka skriva minst en gång i månaden :)

Har haft så otroligt mkt att göra nu asso! Läxor, läxor och ännu mer läxor! Iofs var jag sjuk hela förra veckan och halva denna, men gjorde jag ngt som hade att göra med skolan? Nejnej, det orkar man klart inte. Aja, nu har pollen lagt sig en del så är inte fullt så jobbigt längre, det är nu björkpollen är borta. Och snart är det la gräspollen som är påväg... Jag förlorar la säkert några hundralappar på att vara allergisk mot gräs. Jag kan ju inte klippa gräsmattor!

Jag tror nog att jag har fått ett sommarjobb! :D Ska kanske jobba i kiosken i klubbhuset i sommar! Inge mera jobba i pappas verkstad. Det brukar alltid bli sortera ritningar, och hur skoj e det! Sortera 1000 ritningar i 3 veckor typ. Ne inte skoj säger jag!

Jag tog mig faktiskt en paus i bokrecensionskrivandet för att skriva detta inlägget. Men jag gör allt för att undkomma läxor nu! Bara 32 dagar kvar tills sommaren! Sen börjar man på gymnasiet. Det är lite småspännande :)

Men nu ska jag fortsätta skriva lite bokrecension sen skriva lite om antikens Grekland.

Ha det bästbäst! =)
/Joppepop                    


Bokrecensionar denna bok :) <3
Lättbäst e den! <3
Alla böcker är bäst!
Älska Twilight <3 (a)

RSS 2.0