.

Jag vet att texten är väldigt konstig men den blir så när jag gör inlägg från mobilen så ni får stå ut tills jag kommer hem och fixar det ;)

Woho!

Jag läste precis detta på en annan blogg! :D Jag kopierade och lägger upp det nu ;)

 "Regeringsrätten nekade antipiratbyråns prövningstillstånd vilket Innebär att Kammarrättens dom står fast. Fritt fram för fildelning igen eftersom Antipiratbyrån inte får samla in och spara IP - nummer. IP- nummer kan ju kopplas samman med fysiska personer vilket gör att det skrider mot Personuppgiftslagen. Denna glädjande nyhet gör att IPRED lagen i stort sett blir ett slag i luften. Hurra för vederlagsfri kultur åt folket!"

Asgött ju :D Ska ladda ner när jag kommer hem ;)

Sommarlov!

Sommarlov nu haft det i cirka en vecka och det är as gött! Lite sorgligt var det på avslutningsbalen. Alla grät, men det var nog jag som gråt mest av alla ^^ För det känns lite ledsamt att lämna alla i klassen efter 10 år som vi gått i samma klass och setts nästan varenda dag... Men det ska bli härligt att börja gymnasiet såklart :)

Denna veckan har jag fått jobba på fotbollsskolan, tränat småtjejer. Det har vart skitjobbigt ska ni veta ^^ De var 11-12 år gamla och de lyssnade typ inte på vad vi sa och ville bara spela match, skjuta straffar eller springa evighetsstaffett. Men det var värt det för 1200 B-) Jag har kommit på att jag snart är rik :D 1000 för betygen, 1200 för fotbollsskolan och snart är det barnbidrag oxå ;) Haha :D

Nu sitter jag uppe i husvagnen i Bokenäs och bara segar, finns inte så mkt att göra mamma och pappa älskar det. Jag lite mindre :P Men tur att jag ska hem imon för ska jobba på söndag ^^
Nu ska jag spela lite kort och chilla B-)

Retards

Ni har la förstått att jag är inge vidare på att uppdatera här. Men jag försöker faktiskt så ofta jag kan =)

 Nu är det bara 6 dagar kvar till skolavlutning!! Så jäkla gött asso. Denna veckan som gått har vi ju inte gjort ngt i skolan alls. I måndags gick vi till Floda och tillbaka i stekande sol, tog typ 2 ½ timma. Det var jobbigt ska ni veta! Det gick an att gå dit för då gick vi genom reservatet och det var inte så varmt för det var skugga hela vägen. Men vägen tillbaka till skolan var vi tvugna att gå på vägen och där var det ingen skugga. Sen när vi kom tillbaka fick vi sluta. Det var ingen direkt nödvändig dag måste jag säga...

Vi har fått praoa onsdag, torsdag och fredag för vi har inget i skolan att göra längre och de ville bli av med oss. Jag har vart i K4, där man går lumpen typ och lagat mat. I onsdags var jag med Anna men hon blev sjuk så Frida var med de andra dagarna =) I onsdags var det jäkligt skoj, fast alla som vi träffade då tror nog att Anna och jag är lite retard =D Frida och jag hade oxå jäkligt skoj =) Skit god mat idag iaf! Vi borde ha dem som gör maten på våran avslutnningsfest istället för skolans kök! Skulle blitt asbra =)

 Är ensam hemma en helg till, denna gången är mina kära päron i vår huvudstad Stockholm med jobbet. På söndag ska de till Stadion och kolla in Bruce Springsteen. Kan la säga att jag är lite avis på dom ;)

Har inget mer att säga nu. Bye ;D <3

RSS 2.0