min vecka

Vart superdåligig uppdatering och kommer inte bli bättre, har skitmkt att göra i skolan. Men uppdaterar om jag får någon minut över :)

Vecka 20:

Måndag: Plugga samhäll, geografi, engelska, nudelmåndag, träna
Tisdag: Plugga samhäll, italienska, engelska.
Onsdag: Samhällredovisning, grammatikprov, operera tummen.
Torsdag: Vara hemma drogad från tummen?, plugga lite allt möljgt.
Fredag: Pallra mitt arsle till skolan och göra matte nationella, på eftermiddagen åka till Köpenhamn med laget och kolla på cupen eftersom jag inte får spela på några veckor.
Lördag: Köpenhamn
Söndag: Köpenhamn, kommer hem på kvällen.

bästa! <3

Zach Braff är enligt mig den bästa skådespelaren, sjukt bra och skoj! :D Dock så står han inte så mkt framför kameran utan vill hellre stå bakom och fixa där, synd! Men min favvo! :)



angel - broken door

Är den inte för underbar?!


!!

Seriöst måste, måste, måste, måste se den snart!!


tisdag

Väldigt dålig uppdatering, kommer förvänta inte bättre. Men sitter iaf och pluggar geografi nu. Supersuper segt! Inte det roligaste ämnet direkt. Haft nationellt prov i engelska idag, det gick faktiskt rätt bra! Nöjd med min insats :) Hela dagen har vart lite småseg, kan bero på all pollen. Mina ögon har vart helt svullna idag och kliat som fasen, men bara att hålla igen, är inte den enda ^^

På torsdag är det dags att få tandställningen. Är inte särskilt nervös, ska bli glad att det äntligen blir gjort! Väntat typ 5-6 år på den nu..
Fick även ett brev hem idag om operationstid för tummen. Den 19 maj ska jag sitta under kniven. Två dagar innan det är fotbollscup i Köpenhamn. Vf inte en vecka tidigare?! Jag ska alltid ha sån otur. Men jag tänker inte avboka tiden, orkar fasen inte ha ont i tummen längre... Så får avstå från att spela cupen och hänga med som support istället...

Men nu ska jag återgå till min bästis geografiboken!

Ciao!

Min plugglåt idag: Angel - Broken Door

no boundaries - kris allen

Grym låt! :)


RSS 2.0