tåget..

Just det! Igår var jag ju hos tandläkaren. Ska få räls, men igår så satte de gummiband mellan kindtänderna för att göra det glesare så de får in tandställningen. Riktigt tight var det, hon fick knappt in gummibanden. Men hon fick fixat det till slut och idag värker det som fasen! Ont och tuggga, på kalaset förut kunde jag inte äta det som bjöds men mormor hade lite gröt som jag fick äta istället ^^

Men nästa vecka iaf så är det metallen som ska in. Så soppa blir det nu i några dagar och sen nästa vecka även då ^^

valborg

Har precis kommit hem. Var hos mormor och firade min morbror som fyllde år. Lite roligt att träffa släkten då och då, men på slutet blir det lite segt. Är rätt trött nu också.

Imon blir det bio! Ska se Invuctus även om många har rekommenderat Remember me. Men den ska jag snart se med! Hade tänkt någon gån i veckan, för då kan man ju gå med CSN-kortet, och det blir ju mkt billigare ;)

Men nu ska jag spela lite Sims 3 innan jag går och knyter mig :D

Ciao!

facebook

Tvungen att länka tillen grymt rolig grupp på facebook:

Vi som inte vill ha nån jävla lägenhet i Edinburgh.


Haha :D

remember me, the bounty hunter eller invictus?!

Jag och älsklingen hade tänkt gå på bio på lördag. Men jag kan inte bestämma vilken film jag vill se! Var ett tag sen jag var på bio nu ;o Och det har kommit så många bra! Men de jag väljer mellan är Remember me, The bounty hunter och Invictus. Kan inte bestämma mig! ^^

Remember me


The Bounty Hunter


Invictus

mitt liv som död

Mitt nya tidsfördriv nu när jag har kollat klart på alla förhäxad avsnitt är "mitt liv som död".

Lite info jag kopierade från wikipedia:

Serien handlar om en grupp liemän i en stad som kan vara Seattle, Washington. Liemännen flyttar själarna från folk precis innan de dör och eskorterar dem sedan tills de kan gå vidare. Historien berättas genom den nyblivna liemannen George Lass ögon. Hon är arton år gammal och blev lieman vid sin död.



Lite småroligt sådär!

plugg

Plugg, plugg, plugg. Svenska och historia.



Visst ser jag smart ut i mammas glasögon ;)

painted by numbers - the sounds

Älskar låten!


sju

Morn morn! Tro det eller ej, men jag är faktiskt vaken och ready to go! Ska in till Sahlgrenska och kolla wtf det är för fel med min andning. Hoppas de hittar feletidag, för det börjar bli jäkligt jobbigt!



Såhär pigg(?!) eller ens vaken har jag nog inte vart på ett bra tag klockan 7 ;P

dååålig dag.

Som rubriken säger, det har inte vart någon bra dag!

Det hela började med en gång på morran, skulle köra till skolan. Var liite sen så var stressad, då startade inte moppen! Jag stod säkert 10-25 minuter och försökte få igång den, men den ville inte. Sen när jag gav upp och började köra in den tänkte jag försöka en sista gång, och då funka den!

Kom jag lagom till matten, och då funkade inte miniräknaren! Batterierna var slut, iofs är inte det ngt superjobbigt. Men det är jobbigt. Fick reda på att jag måste köpa egna batterier för det står inte skolan för... När man får låna en räknare för 400 tkr jag de ska bjussa på batterier när de var dåliga redan när man fick räknarn. Men men..

Sen så var det inte så mkt, men efter italienskan fick jag reda på att jag skulle ha samhällsprov. Men saken var bara att jag trodde jag skulle ha det på onsdag, för det var då Kjell sa att det skulle vara! Men nej, då säger han att jag har förstått fel. Men jag kan sätta min högra boobie på att han sa att det var på onsdag, den 21, jag skulle ha provet! Jag frågade till och med honom då att jag verkligen skulle ha två prov på en dag. Men då sa han bara, "jag men det fixar du". Men jag blir så sur, och jag är så stressad för det är så mkt att göra! Han sa det inte rätt ut, men i stort sett sa han att jag är dum i huvet. Så jag bryter ihop, börjar gråta. Ingen chans att jag skulle klarat av nästa lektion.

Kom hem och börja storböla för mamma. Hon ville ringa Kjell. För jag tror verkligen inte att Kjell gillar mig särskilt mkt! Men han vill ju inte bara erkänna att han sa fel, utan anklagar mig att jag missförstått. Senså trösta mamma mig med chailatte och bulle så blev att fint :D

Nu har jag fått skriva av mig iaf. :)
Ciao! <3

griiill

Har vart och grillat today! Riktigt najjs har det vart! Inte sugen på att skriva ngt så lägger upp några bilder istället :)



lööv you

Jag älskar dig obeskivligt! Du är underbar!


tattoo



Hot or not? ;P

jag heter josefin och jag vill vara anonym

Så jäkla kul! ;D Ngt av det roligaste jag hört på länge ^^ Gjorde min dag :)


tjuvtittat





Lite roliga :D


try - asher book

Supermysig låt så här på kvällskvisten (:


converse!

Har äntligen kommit hem nu! Har vart i stan. Först var jag hos läkaren för att kolla vad det är för fel med min tumme egentligen! Läkaren tror iaf att det är ngn sena som kommit i kläm så han har ställt mig i kö till operation. Så förhoppningsvis kommer det ta inom ett halvår innan jag får opereras. Jag hade helsdt velat bli sövd, men han sa om jag ville det så skulle det ta ett år till på väntelistan, så det fick jag skita i. Lite nervöst att jag ska vara vaken medans de skär i min hand. Menmen, bara att bita ihop. Hoppas jag får ngt lugnande!

Men sen var mamma och jag inne i stan och shoppade lite. Jag köpte födelsedagspresent till my babysister! Det är grymt coolt måste jag säga ;)

Mina köp:

Älskar mina nya converse! Köpta på Eurosko i Lerum. Assnygga :D Köpte en t-shirt och scarf oxå på JC :)

förhäxad

Den största anledningen till att jag inte har bloggat ngt är att jag har vart helt uppslukad i serien "Förhäxad"! Det började när jag var liten och Anna och jag stack hem till henne efter skolan för hon hade mååånga fler kanaler på tvn än vad jag hade. Men iaf, vi såg denna serien och sen sprang vi hem efter skolan och missade inte särskilt många avsnitt. Det var början ^^

Sen när jag var sjuk och mådde dåligt så gick det på tvn igen! Och jag tänkte att jag skulle se serien från början. Jag hade fixat ner serien på datan innan men aldrig orkat se på det innan. Men nu har jag banne mig sett varenda avsnitt! 8 säsonger, 22 avsnitt i varje serie = 176 avsnitt på 40 min ;)

Har iaf precis kollat klart på det allra sista avsnittet. Känns väldigt väldigt tråkigt nu... Har inte ngt att kolla på, ingen ny serie som man inte måste vänta på nya avsnitt på! Men har scrubs ändå, det kommer alltid vara bäst ;) haha :D

nära skjuter ingen hare

Gött att vara hemma! En okej dag i skolan. Vart lite sur på resultatet på artikelordsprovet bara. 4 poäng till VG! Men det är inte mkt att göra åt nu. Men alltid snubblar man på målsnöret ;)

Imorse när jag skulle till skolan så hände det en liten småläskig grej. Jag satt på moppen och sjöng lite för att göra resan lite roligare ;) Var lite små trött också, men plötsligt hoppar det fram en hare på vägen! Snacka om att jag blev rädd. Tvärbromsade och råkade köra ner i diket, allt för att inte skada den söta lilla haren (: Men hamnade bara i diket, och lätt att få upp moppen. Så ingen större skada skedd, blev lite rädd bara :) Men vaknade definitivt ;)

grymt sa grisen

Idag har det vart en bra dag! Tro det eller ej, men det började med att jag kom upp i tid imorse och inte var särskilt trött :o Det höll i sig hela dagen oxå :D Har vart pigg och glad. Det gick bra på träningen, inte såå jobbigt med andningen :) Jag är lycklig idag!

Klockan börjar bli rätt mkt och ska nog försöka lägga mig tidigt, så jag kan få en lika bra dag imon :D

Men kan lägga in lite bilder från Geiloresan :) Det var sjukt skoj! Men brände mig lite, och glömde solskydd första dagen i solen. Så fick typ utslag eller ngt konstigt och nu är mitt ansikte alldeles torrt, riktigt jäkla torrt. Isch! Men har en liten ansiktsmask nu så hoppas det ger lite mer fukt till huden (:


RSS 2.0