27 Augusti


Imorse åkte Robin till St. Tropez! =( För det första är det fuskigt att han får värme och fördet andra saknar jag honom oliiiidligt mkt och kommer sakna honom ännu mer tills på söndag då han kommer hem!

Idag var det en hyfsad dag i skolan. Sista mattelektionen idag är borta från schemat så vi slutar 13.40 istället för 15.30! =D Jag tycker min klass är helskön, och vet inte längre om jag har lust att byta till Katrinelund om jag kommer in. Är helförvirrad! Jag vet ju inte hur fotbollen är än, ska ha den första träningen imon efter skolan så får gå efter det sedan för det är fotbollen som är viktigast tkr jag. Men jag kanske inte ens kommer in och har ju inte gjort det än så det är la inte någon idé att tänka på det nu.

Har börjat lyssna på Theory of a deadman en massa nu, det är asbra musik enligt mig! =D

Bästa låten. Theory Of A Deadman - Santa Monica

INT1

Tjulu!

 

I torsdags började skolan, upprop klockan 10.00 Lerums Gymnasium, Samhäll/internationell med specialidrott fotboll. Första dagen var det bara en massa information av allt, väldigt segt och jag blev lite besviken för trodde allt skulle vara mycket bättre, gjorde inte ens något för att lära känna alla, helt nytt folk och inte ens en namnlek! Tänkte på att byta linje och allt sådant. Men i fredags kändes allt mycket bättre när vi gjorde namnlekar och fick lära känna alla på första engelsklektionen. INT1 kommer bli en superduper klass! Dessutom kommer nog engelska bli min favoritlektion tror jag! Lärarna verkade superbra. Sen vår mentor och historielärare är seg som attan! Han pratar om något och plötsligt kommer han in på en historia om något annat och allt blir segt, han pratar otroligt låååååååångsaaaamt med, drar ut på vartenda ord. Vårandra mentor och svenska lärare är motsatsen, pratar fort så man knappt hinner med ibland! Men det är ju bara de första intrycken får se vad jag känner om några veckor.

 

Schemat skulle ju kunna vara mycket, mycket bättre! Slutar 15.30 typ 4 dagar i veckan och tidigast en dag 14.30. Plus att jag ibland har fotboll innan eller efter skolan, så vet inte hur mycket mer jag hinner än skolan och fotbollen. Men jag tänker inte längre på att jag vill byta linje, det känns rätt bra ändå.

 

Har tre månader med Robin imorgon! <3 Ska tvinga med honom till Allum en liten stund innan vi ska in till stan och äta något och sedan se någon film på bio. Biofreaks är vi :D Älskar min robin mest av allt i hela vida världen, vet inte vad jag skulle göra utan honom! <3

 

Funderar på om det är stor idé att ha kvar bloggen längre, det är förguds skull ingen som kommenterar. Iochförsig är det inte så många som har kommenterat sedan jag började skriva, vet inte ens om det är många som läser?!

 

Men hade lovat Ida att maten skulle vara på bordet nu så hon får vänta en halvtimma längre än vad som var tänkt ;) Hahah

 

Byebye!


19 Augusti

Äntligen har de fått fast han som har gått omkring i Lerum och mördat ett 20-tal katter och en hund! Det är bara vidrigt vad han har gjort. Har har skrivit små berättelser på internetforumet Flashback, han beskriver i en berättelse om hur han dränkte en katt och hur skönt han tyckte det var. Han tyckte om att han hade makt över liv och död. Jag började seriöst gråta när jag läste det, här kan du läsa det. Han skickade ju oxå brev till vissa kattägare...

Aja, nu tänker jag inte dra ner stämningen om du nu är glad :) Jag har tänkt att uppdatera nu flera dagar men såklart har mitt internet inte funkat! Men,men. Har inte mkt att skriva nu för kommer inte på det jag hade tänkt. :o Kanske skriver lite mer senare eller något :)

Spelade match mot Qviding igår, gick skitbra och vi spelade grymtbra! Vann med 5-0 och jag gjorde ett mål, egentligen tur men det spelar ingen roll hur man gör målet ;) Det är ju en stor skillnad sedan vi mötte dom senast, då de vann med 2-1.

Robin kommer snart hit och ska sova här inatt, mys :) Så är det första dan i skolan imon. Är inte så värst nervös nu iaf, men kommer säkert vara det imon! Hoppas att jag kommer in på Katrinelund snart, vill ju inte att det går för långt in på terminen innan någon hoppar av, för då blir det ju lite pinsamt. Men om det kommer ngt brev eller så om en månad och säger att jag kommit in byter jag såklart! :D

Lite kort igen

Hemma igen.
Vart i Bokenäs i helgen. Robin var med.
Spelade massa kort och var väldigt familjemysiga.
Spelade första seriematchen idag.
Gjorde ett mål, 2-2 blev slutställningen.
Fått en rejäl lårkaka, inte så god. Och en säker träningsvärk till imorgon.
Hälsade på farfar och fick kaffe med sockerkaka och chokladbitar.
Åker till Torestorp imorgon, Robins sommarstuga, med Frida och Martin.
Skolan börjar om mindre än 2 veckor. Längtar inte riktigt, men ska bli lite småspännande.

Lite kort

Skriver lite kortfattat.

Hade löpträning idag, IGEN.
Helt död i benen.
Duschade i svinkallt vatten för orkade inte eldai pannan.
Klockan är snart 3 så borde sova.
Ska upp 10 imon och måla.
Ensam hemma, så lite småläskigt.
Åker till Bokenäs imon.
Robin följer med! :)
Ska träffa Mona.
Kanske bada.
Jag är nörd.
Det är inget roligt på tv.
Funderar på att ta bort bloggen för vet inte om det är någon som läser...

U2

Har typ precis kommit hem nu! Har vart på Ullevi och kollat på U2 konsert men Robin älskling =D Grymt bra var det, iofs har jag inte så mycket att jämföra med för har aldrig vart på någon konsert innan. Men ändå så vart det sjukt bra! Tog asmycket bilder och filmade en hel del, men det är knappt hälften som blev godkända av mig, typ alla var suddiga och så är ljuset konstigt. Men lägger ut de bästa bilderna =)


Snow Patrol var förband, de var bättre än vad jag trodde =)


Scenen var ascool =)


Som sagt, cool scen ;)


På denna bilden så sjöng dem "One" tror jag för Burmas ledare har jag för mig. Alla skulle ta upp mobiler och vifta med dom så det skulle se ut som stjärnor. Det var mycket häftigare IRL än på bilden, det går inte att jämföra!


Detta får bli den sista bilden. Underbar konsert!

RSS 2.0