19 Oktober

Träning snart! Väntar bara på att pappa ska äta lite så ska vi åka. Ska bli asgött inte tränat på aslänge på grund av mina skadorsjukdomar och sådan där skit! Dessutom har vi träning inne i Floda nova idag :D Xtra skoj med inomhusträning. Cup i Alingsås i helgen! Taggar redan nu! ;D

Hoppar över Häcken match för att träna, missar chansen att fjäska för Gunnar ^^ Men träning e nästan roligare. Dessutom spelar Blåvitt idag borta mot Malmö. Gooo!!

Har även fixat lite med designen, inte så avancerat men bilden blev lite smånajjs!

Nu är pappa klar så ska åka nu. Byyyyye!

19 Oktober

God morgon!
För mig är det så att jag precis vaknade. Lite sent tycker jag, glömde sätta telefonen på väckning igår och mamma på jobbet så ingen kunde väcka mig. Skit bra! Orkar inte göra mig i ordning och åka till skolan nu, jag är lat. Så jag stannar hemma. Meningen var att jag iallafall skulle upp och kolla hur mitt huvud mådde i morse för att e om jag kunde gå till skolan. Bra mår jag äntligen! I en hel vecka har jag haft migrän vissa dagar har det vart värre än andra. Men idag är det faktiskt nästan borta! Så om jag hade vaknat i tid hade jag gått till skolan :) Men imon så ska jag inte försova mig!!

12 Oktober

Jag kände mig lite bloggsugen så här på kvällskvisten nu faktiskt. Ligger i min säng med min en vecka gamla data med Sunrise Avenues nya album i högtalarna lite lågt och har migrän, det suger! Men det är iaf lite bättre än igår. Igår hade jag så ont så jag mådde illa och trodde jag skulle behöva spy. Men lyckligtvis är det inte så idag, men ont gör det och är inte så säker på om mitt huvud tillåter mig att gå till skolan imon heller. Ingen mamma som kan ha hand om lilla sjuklingen heller, båda päronen är ute och fixar lite middag (jaktsäsongen har ju börjat nu).  Men jag klarar mig finfint själv.

 

Hade tänkt vara duktig och plugga nu. Men, jag trodde jag hade geografi boken hemma. Vilket jag inte hade, det var italienska boken. Dom två ser precis likadana ut! Men nu har jag en så gullig pojkvän så om jag inte ska till skolan imon ska han hämta några böcker och lämna dom till mig imon :)

 

Vi vann vår match igår! Men våra tränare hade ju räknat lite fel så vi kom iaf 2:a med samma poäng som 1:an. Vi hade typ behövt göra 20 mål, men 2:a är inte skam det heller! Obesegrade genom höstsäsongen är najjs! Kyckling cup snart och den ska vi vinna!!

 

Sverige förlora i lördags, pyytteliten chans att gå till VM, dåligt. Inget mer att säga…




Mycket bra!

5 Oktober

Det var ju nu ett tag sedan jag bloggade, ledsen för det. Men det har hänt en hel del :D Som t.ex. att jag fyllde år i söndags  ;) Riktigt najjs får jag ju säga B-) Fick en dator och massa pengar (a) Så snart är det dags att övningsköra, ett tips är då att hålla er borta från vägen!

 

Har nu bokat biljetter till Stockholm, vecka 44 måndag – torsdag. Ska dit med älskling, vi ska få låna hans mosters lägenhet som ligger hyfsat centralt! :D Värsta najjs! Men vi vet inte så mkt vad vi ska göra, bara shoppa ;) Men det blir ju lite jobbigt om vi ska shoppa varje dag. Så vad kan vi göra? :D

Bio på onsdag med Robin och hans föräldrar :) Ska se den där "Flickan som lekte med elden" heter den nog :) Så har kollat på "Män som hatar kvinnor" idag ifall de skulle vara sammanhängande :)

 

På onsdag kommer de sända nya avsnitt av scrubs, säsong 8 sista säsongen med JD hoppas de kommer att göra nya avsnitt även om inte JD är med. Jag har ju sett den säsongen innan och har de på datanmen jag måste ju se de igen! Scrubs är bäst (a) <3

 

Och nu tänkte jag skriva mer om min fotboll ;) Vi spelade match igår mot Lindome, jag var inte med eftersom jag typ är sjuk, men jag var och kollade och stöttade och bjöd på kanelbullar såklart ;D Vinst med 3-2 och är för tillfället serieledare. Vinner vi nästa på söndag mot Torslanda också så vinner vi banne mig hela serien!! :D  Då kommer nästan halva min släkt komma och kolla ^^

Men var på IFK-GAIS förut idag  :) Såklart vann de! SM-guld på väg! :D

 

Det var allt jag kom på att säga just nu ^^


RSS 2.0