mobilbloggning

Det här med mobilbloggning är en väldigt bra grej! För när jag sätter mig vid datan känner jag inte alltid för att blogga. Men många gånger får jag "inspiration" när jag inte är vf datan. Så då kan jag bara skicka in ett sms så hamnar det på bloggen, skitnajjs ;) Men nu har jag gjort mig klar, väntar bara på att lillsyrran ska bli klar. Då ska vi bege oss in mot stan och gå på bio, ska äntligen se eclipse! Det var på tiden att det är premiär för den ;) Men har stora förhoppningar. Kanske för stora. Men den tredje boken är min favorit i serien! Så får se om den är så bra som jag hoppas :) Nu ska jag ner mot tåget. Ciao!


god kväll!

dsc09512 (MMS)

Ligger i sängen och kan inte sova :-o Mona sover över och ligger på luftmadrassen bredvid mig och sussar så gott ;) Vi var iaf på bio idag. Såg streetdance 3D, skitgrym måste ses! Dock var den väldigt lik step up filmerna. Men gillar man dom gillar man denna ;) Den 6:e, om ungefär en vecka. Åker jag och min älskling till London och spenderar några dagar där! :D Känns asgött. Men nu är han nere i Frankrike och kommer inte hem förän på lördag. Saknar honom mega mkt! Det var en update det, nu ska jag försöka sova lite jag med. :) ciao! <3


midsommarklädsel



Klänning från H&M, Jeansjacka från Lindex.

Hoppas ni får en trevlig midsommar :D <3

haha!

Cred: Deep throat

Kontorslandskap, Täby

Tre tjejer ~25 diskuterar engagerat.
Tjej 1: Jag har hört att det är mycket värre att få ner den i halsen än upp i rumpan.
Tjej 2: Jag tar den hellre ner i halsen än upp i rumpan vilken dag som helst!
Tjej 3: Min pappa fick den upp i rumpan igår.
Alla nyfikna som har tjuvlyssnat inser snart att konversationen kretsar kring gastroskopi och inget annat.


måndag

Nu har jag ju faktiskt sommarlov så jag tänkte att jag kan börja blogga lite ;P Men det kommer nog inte hända så mycket att skriva om så :)

Nu är jag så fruktansvärt trött! Fotbollsskolan började idag, är tränare iår igen. Detta året har jag fått P02:or, trodde inte det skulle vara så jobbigt. Men fasen vad de är krävande! De bara bråkar och lyssnar inte. Så imon ska jag fan vara sträng! De ska lyssna och göra som jag säger! ;)

Nu ska jag bara ta det lugnt och äta, ska spela match med farmarlaget ikväll :) möter Stenkullen. Spelade med dem i fredags med, mötte även då Stenkullen. Det kändes skitkonstigt! För Lerums farmarlag är flodas dam-lag, eller något sådant, det är något sammarbete. Men iaf, jag spelade i Flodas tröjor mot Stenkullen i Stenkullen. på något sätt kändes allt helt sjukt konstigt! Eftersom jag spelar i Lerum och bor i Stenkullen ;P

RSS 2.0