vår nu?!

Dålig uppdatering men jag har itne orkat. Vart sjuk en hel del de senaste veckorna! Först var det sjuk med feber, hosta och ont i halsen. Direkt efter man tillfrisknat så får man migrän som grädde på moset. Men nu har det iaf gått över hyfsat så är tillbaka i skolan ;D

Det har gårr och blitt vår medans jag legat hemma i min säng och tyckt synd om mig själv. Härligt! Men känns lite konstigt att om två veckor så ska jag vara upp i Geilo och svisha ner i backarna på min snowboard! Jag längtar lika mkt dit som jag gör till åren i stort sett! Även min älsklingsRobin ska med upp. Eller ah, han kommer upp med buss och tåg på onsdagen för han ska ner till italien på fotbolls cup innan. Men skit samma, bara han följer med!

Ska dra och träna nu. Och hade tänkt att spela utan underställ, eller iaf utan underställströja för jag vill att det ska vara vår nu!

Ciao! <3

eclipse

Kollat på trailern till Eclipse. Fasen vad jag längtar tills den kommer på bio! Varför ska dom vänta så länge?! Den 30 juni så ska jag gå på premiären ;D


melodifestivalen 2010

Nu är det ju massa tjafs om melodfestivalen så jag tänkte jag kunde skriva en rad eller två om det oxå.

Varför är det ingen som kan acceptera att Anna vann? Salems låt var ju inte direkt bra,  med däremot tycker jag Annas låt var det! Salems låt var tråkig och han sjöng ju för tusan samma sak hela tiden!
Sen grupperna på facebook, att de hatar anna och så är sjukt töntigt. Men jag tror det kommer gå rät bra för låten är bra :)

avatar

Vart sjuk heeela veckan nu. Feber, ont i halsen och masa hosta. Inte orkar göra så mkt, har legat i sängen och kollat på filmer typ bara. Men nu mår jag iaf hyfsat och imon blir de skola (y)

Ska faktiskt kolla på Avatar i 3D imon. Får se om den är så bra som alla säger att den ska vara. Men när jag skulle reservera biljetter igår var det helr sjukt! Var uppe vid halv 7 för att gratta mamma som fyllde år <3 Och sf öppnar så man kan reservera biljetter vid 7. Men då hade de släppt bilkjetterna än. Gick upp vid 10 igen för att boka, och då var det bara 20 biljetter var. Det är ju helt sjukt att den fortfarande kan vara så populär! Men fick iaf helt okej platser så får se om den verkligen är så bra.

Ciao!


LOVE YOU

sick

Nu skulle jag egentligen spelat klart min match, men jag ligger hemma i sängen sjuk istället. Feber, ont i halsen och hosta. Ska få pluggat lite och får se om jag orkar dra mig till skolan imon för att göra engelska redovisningen.
Mina halstabletter tog slut förut idag och jag försöker få tag i pappa så att han kan köpa, men såklart så har han stängt av sin telefon! Ska ringa honom igen, sen tupplura!
Ciao

RSS 2.0